Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΡΙΨΙΜΟ ΞΥΛΙΝΟΥ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΝΗ.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. ΤΗΛ  6973248080.
ΤΕΧΝΙΤΗΣ  ΠΑΤΩΜΑΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΣΚΟΝΗ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΕ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ:
 Το ξύλινο δάπεδο εκτός από την ομορφιά που προσθέτει στο σπίτι μας προσφέρει και πρακτικά οφέλη.   Είναι άριστο θερμομονωτικό υλικό και κρατάει σταθερή θερμοκρασία στο εσωτερικό του 20 C χειμώνα καλοκαίρι.  
 Για την τοποθέτησή του,αλλά και για την επισκευή και την συντήρηση του παρκέ απαιτείται εξειδικευμένος τεχνίτης πατωματάς με σύγχρονο εξοπλισμό,μηχανήματα,εργαλεία, για άριστο οπτικό αποτέλεσμα αλλά και για την αποφυγή σκόνης.   
 Όλα λοιπόν τα μηχανήματά μου είναι εφοδιασμένα με σύστημα συλλογής σκόνης, ακόμη και αυτά που χρειάζονται για το τρίψιμο των σοβατεπί, των γωνιών και των περιθωρίων του παρκέ.
 Η πολυετής μου πείρα σαν τεχνίτης πατωματάς στην επισκευή του παρκέ, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η γραπτή προσφορά - δέσμευση για το κόστος και την ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιήσω,αλλά και η πολυπληθής ικανοποιημένη πελατεία μου από την επισκευή του παρκέ στην Θεσσαλονίκη εγγυάται το σίγουρο αποτέλεσμα και την ικανοποίησή σας.
Συμβουλή: προτιμάτε πιστοποιημένους τεχνίτες, εξειδικευμένους στο ξύλινο δάπεδο, και με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.

 Τρίψιμο Ξύλινου Πατώματος.Χωρίς Σκόνη!!!

Το ξύλινο πάτωμά σας έχει γεμίσει με σημάδια από καρέκλες, γρατζουνιές, οι αρμοί έχουν ανοίξει και φαίνονται μαύρα κενά;
Λοιπόν, ήρθε η στιγμή για το τρίψιμο του πατώματός σας. Μην φοβάστε την σκόνη διότι όλες οι μηχανές μου είναι εφοδιασμένες με σύστημα απορρόφησης της σκόνης.                            Σκόνη λοιπόν τέλος!
Περιληπτικά για να αποκτήσετε μια εικόνα των εργασιών ενδεικτικά σας λέω ότι σε πρώτο στάδιο με την μηχανή και με την χρήση χοντρού γυαλόχαρτου θα αφαιρέσω την παλιά στρώση του βερνικιού και τις χαραγματιές επάνω στην επιφάνεια του ξύλινου πατώματος.
Οι αρμοί θα γεμίσουν με στόκο από ρητίνη και θα τρίψω περιμετρικά τα σοβατεπί.
Στο δεύτερο στάδιο το ξύλινο πάτωμά σας θα λειανθεί με μηχανή περιστροφική  με την χρήση  λεπτού γυαλόχαρτου, και θα  φινιριστεί στο τρίτο στάδιο με ακόμη λεπτότερο γυαλόχαρτο. 
Θα ασταρωθεί και θα περάσω δύο στρώσεις (χέρια) βερνικιού πολυουρεθάνης δύο συστατικών για μέγιστη αντοχή και σκληρότητα.
Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες θα χρειαστεί κάποιος χρόνος (1-2 ημέρες) για να στεγνώσει. 
Μετά από τις παραπάνω εργασίες,το ξύλινο πάτωμα σας θα αποκτήσει την παλιά του στιλπνότητα,θα έχει την όψη σχεδόν καινούργιου,για να το χαρείτε πολλά χρόνια ακόμη.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΨΙΜΟ- ΓΥΑΛΙΣΜΑ-ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ -ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΤΩΝ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ  ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΤΟ YOU TUBE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ : ΠΑΤΩΜΑΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

https://www.facebook.com/patomatas.thessalonikis/

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΟΥ.
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΑΝΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
                           
ΛΕΙΑΝΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΜΟΥΣΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΟΤΕ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΑΠΕΔΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ.ΣΧΕΔΙΟ, ΤΑΚΟΣ ΑΠΟ ΞΥΛΕΙΑ ΙΡΟΚΟ ΚΑΙ ΣΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΞΥΛΕΙΑ ΔΡΥΟΣ. 

ΞΥΛΙΝΟ ΔΑΠΕΔΟ ΑΠΟ ΞΥΛΕΙΑ ΠΕΥΚΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΘΕΙ ΜΟΥΣΑΜΑΣ.

ΞΥΛΙΝΟ ΔΑΠΕΔΟ ΜΕ ΞΥΛΕΙΑ ΠΕΥΚΟΥ (ΡΑΜΠΟΤΕ).ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΛΕΙΑΝΘΗΚΕ ,ΣΤΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΙ
ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΒΕΡΝΊΚΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΟ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
 ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.